Een ogenblik geduld a.u.b.

Publicaties

 • Voortgangsrapportage 2023

  Voor 2023 hebben we naast de pdf-download een interactieve variant voor de voortgangsrapportage Duurzame Energie Flevoland. Deze geeft inzicht in de stand van zaken rondom de energietransitie in de provincie Flevoland. Aan de hand van cijfers en verhalen worden de trends en ontwikkelingen in kaart gebracht en de provinciale bijdrage aan de energietransitie uitgelicht.

  / Duurzame energie / 0 kB

 • Voortgangsrapportage 2022

  De voortgangsrapportage Duurzame Energie Flevoland 2022 geeft inzicht in de stand van zaken rondom de energietransitie in de provincie Flevoland. Aan de hand van cijfers en verhalen worden de trends en ontwikkelingen in kaart gebracht en de provinciale bijdrage aan de energietransitie uitgelicht.

  / Duurzame energie / 19064 kB

 • Voortgangsrapportage 2021

  Voor het derde jaar op rij biedt de provincie Flevoland met dit informatieve document een uitgebreid beeld van de energietransitie van Flevoland en de bijdrage van de provincie hieraan. Het rapport is bedoeld voor alle mensen en organisaties die in dit onderwerp geïnteresseerd zijn: Statenleden, ondernemers, gemeenten, inwoners, enzovoorts.

  / Duurzame energie / 6168 kB

 • Voortgangsrapportage 2020

  Voor het tweede jaar op rij publiceert provincie Flevoland een Voortgangsrapportage Duurzame Energie. Deze geeft inzicht in de actuele stand van zaken rondom de energietransitie in Flevoland. De rapportage brengt op een feitelijke manier trends en ontwikkelingen op het gebied van de energietransitie in Flevoland in kaart. Bovendien laat zij de provinciale bijdrage aan de transitie zien. Leidend hierbij zijn de provinciale en nationale doelstellingen.

  / Duurzame energie / 2469 kB